ClockSound
Search
facebook twitter youtube rss instagram

Temple Athens Opening: King Dude, Aluk Todolo κ.α. (11 & 12 Νοεμβρίου)

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο Temple Athens. Πρόκειται για ένα διήμερο συναυλιών με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια του νέου αυτού χώρου διοργάνωσης συναυλιών στο Γκάζι, στην οδό Ιάκχου 17.

Στα πλαίσια του Fraternity Of Sound Festival είχαμε την τύχη να βρεθούμε ήδη μία φορά στο νέο, ανακαινισμένο χώρο του Temple, στα πλαίσια της συναυλίας που σηματοδότησε την έναρξη του φεστιβάλ, των "opening rites" δηλαδή, και να παρακολουθήσουμε εξαιρετικούς καλλιτέχνες όπως ο Croatian Amor, η Puce Mary και ο Colin Potter.

Το διήμερο 11 και 12 Νοεμβρίου λοιπόν, δύο πολύ ενδιαφέροντες καλλιτέχνες που ανήκουν στον γενικότερο χώρο του "occult rock" θα εμφανιστούν στο Temple: ο King Dude και οι Aluk Todolo.

Day 1

Ο King Dude, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως o Αμερικανός πρεσβευτής της “luciferian country” και θα εμφανιστεί την πρώτη ημέρα (11 Νοεμβρίου) για να παρουσιάσει το δίσκο του “Sex” (2016). Μαζί του, ως special guests, θα βρεθούν στη σκηνή του Temple οι Skull & Dawn, η αθηναϊκή μπάντα της Americana dark/folk/country, τους οποίους είχαμε παρακολουθήσει ως opening act στη συναυλία της Chelsea Wolfe τον Απρίλιο, αλλά και οι The Dark Red Seed, το μουσικό δηλαδή εγχείρημα του κιθαρίστα του King Dude, Tosten Larson. 

Day 2

Τη δεύτερη ημέρα (12 Νοεμβρίου), την σκηνή του Temple αναλαμβάνουν οι Γάλλοι Aluk Todolo, με καταγωγή από τη Grenoble, που θα παρουσιάσουν το ιδιαίτερα ενδιαφέρον άλμπουμ τους “Occult Rock” (2012), με special guests τους dark/doom Agnes Vein, οι οποίοι έρχονται από τη Θεσσαλονίκη.

 

news/171102-temple-opening-01.jpg

 

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση και το δελτίο τύπου των συνδιοργανωτών του συναυλιακού αυτού διημέρου, 3 Shades of Black και Temple Productions:

 

3 Shades of Black & Temple Productions

proudly present

Temple Grand Opening

Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Πόρτες: 20:00 – Διεύθυνση: Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα

Event page: www.facebook.com/events/1991016581174802

 

► Σάββατο 11 Νοεμβρίου

King Dude (full band) present “Sex”

Special guests: Skull & Dawn + The Dark Red Seed

 

► Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Aluk Todolo perform “Occult Rock”

Special guest: Agnes Vein

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

  • Προπώληση:  7€ (ανά ημέρα)
  • Ταμείο: 10€ (ανά ημέρα)
  • Διήμερο εισιτήριο: 12€

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

  • Τηλεφωνικά στο 11876
  • Reload Stores
  • Media Markt
  • Seven Spots
  • Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
  • Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις)
  • Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

 

***  Όλες οι αποδείξεις εισιτηρίων του viva.gr θα ανταλλάσσονται με κανονικά hard copy συλλεκτικά εισιτήρια, την ημέρα της συναυλίας, στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το άνοιγμα του Temple, του νέου χώρου που ήρθε να στεγάσει το όραμά μας για τη μουσική και τη τέχνη γενικότερα. Βασικό μας στόχο αποτελεί -όπως πάντα- να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα για τα events σας, τη ψυχαγωγία σας και τη νυχτερινή σας διασκέδαση.

Με αυτή την αφορμή, πραγματοποιούμε ένα διήμερο απόλυτα σύμφωνο με την αισθητική, τη νοοτροπία μας και την οπτική μας σχετικά με τη μουσική και όσα αυτή αφορά, κλείνοντας ταυτόχρονα έναν πρώτο κύκλο, που ξεκίνησε να διαγράφεται από την ίδρυση της 3 Shades of Black και τη πρώτη συναυλία του King Dude στην Αθήνα, στις 17 Ιουνίου του 2014.

Τέσσερα καλλιτεχνικά σύνολα (King Dude, Skull & Dawn, Aluk Todolo, Agnes Vein) στα οποία πιστέψαμε και πιστεύουμε και με τα οποία είναι πάντα χαρά μας να συνεργαζόμαστε, αλλά και ένα νεότερο (The Dark Red Seed), θα συνυπάρξουν μέσα σε ένα διήμερο, που –όπως και ότι άλλο κάνουμε- θα έρθει να γεφυρώσει το παλιό με το νέο, με σκοπό τη δημιουργία απόλυτων συναυλιακών εμπειριών, και τη γέννηση στιγμών ψυχικής τέρψης και αγωνιώδους έκστασης.

Το Temple δεν ήρθε να αλλάξει τη συναυλιακή ζωή της πόλης, ούτε κι έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι σε αυτήν, παρά γεννήθηκε στη καρδιά της, ως εγγενής ανάγκη μας για το νέο, το ποιοτικό, το αξιοπρόσεκτο, μα πάνω απ’ όλα το ειλικρινές. Ως ενσάρκωση των φωτεινότερων και σκοτεινότερων ονείρων μας, το νέο μας σπίτι, μέλει να αποτελέσει έναν πραγματικό Ναό, για τη μουσική, τη τέχνη, μα πάνω απ’ όλα την ανήσυχη ψυχή, αυτή που δεν ξεκουράζεται και πάντα αναζητά.

 

news/171102-temple-opening-02.jpg

Σχετικά άρθρα

Banner
Banner