ClockSound
Search
facebook twitter youtube rss instagram

Ο Ancient Methods το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο Temple Athens

Ο Ancient Methods επιστρέφει στην Ελλάδα για άλλη μια βραδιά σκοτεινών χορευτικών απoλαύσεων.

Ancient Methods είναι το προσωνύμιο του solo πλέον project του techno artist και DJ Michael Wollenhaupt (ξεκίνησε ως duo με τον Conrad Protzmann).

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου θα εμφανιστεί με την ιδιότητα του ως DJ στα πλαίσια ενός ακόμη Clubnight στο Temple Athens.

Το να χαρακτηρίσει κανείς τον ήχο του Ancient Methods ως industrial techno δεν θα ήταν αρκετό προκειμένου να περιγράψει την μουσική ευφυΐα του καλλιτέχνη που επιλέγει να φτιάχνει techno το οποίο εμβαπτίζει στα ερεβώδη νερά διαφόρων άλλων μουσικών genres. Tο industrial, το post punk, το ΕΒΜ, το noise, η dark folk, το synth wave, το new beat και τα goth aesthetics αναμιγνύονται με μαεστρία στο techno χωνευτήρι του Ancient Methods.

Το αποτέλεσμα είναι να παράγει έναν ήχο εντελώς ξεχωριστό και χαρακτηριστικό του project του, μαγευτικό όσο και βάναυσο, ικανό να στοιχειώσει τον χώρο στον οποίο παίζει. Μην αφήσετε να σας ξεγελάσει η σκληρότητα, η ωμότητα της μουσικής του και τα στρώματα ήχου που ακουμπά βίαια το ένα επάνω στο άλλο. Ο Αncient Methods θα βρίσκεται εδώ για να γεμίσει το Temple με μουσική που θα σας κάνει να χορέψετε. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει εξάλλου, αυτό που τον ενδιαφέρει όσον αφορά την techno που παίζει, είναι να έχει τον μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο στο dancefloor.

Μαζί του θα βρίσκονται οι ANFS, συνιδρυτής της Modal Analysis, στην οποία έχει κυκλοφορήσει πολλές από τις δουλειές του και καλλιτέχνης της Vanila, ο 3.14 της Modal Analysis και Pi Electronics και ο Choronzon, ή αλλιώς Lee Adams, manager και ιδιοκτήτης του Kaos London και καλλιτέχνης και ιδρυτής της Khemia Records.

 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της παραγωγής:

 

Clubnight at Temple

Ancient Methods (DE)

ANFS (GR), 3.14 (GR), Choronzon (UK)

Στο Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018
Πόρτες: 00:00 – Είσοδος: 10 ευρώ (προπώληση), 13 ευρώ (ταμείο)

Facebook Event


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Reload Stores
• Media Markt
• Seven Spots
• Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
• Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
• Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

***

Υπάρχει κάτι ξεχωριστό στον τρόμο που αποπνέι ο ήχος του Ancient Methods, το οποίο σε αποτρέπει από το να επιχειρήσεις μία αποστειρωμένη τεχνική περιγραφή και απαιτεί από εσένα να ξεφύγεις από τα όριά σου, είτε μιλώντας για αυτό, είτε φέρνοντας τον εαυτό σου μέσα σε εκείνο.

Είναι γεγονός πως η μουσική που ο Ancient Methods δημιουργεί είναι αυτή που σε κάνει να κουνάς το κεφάλι σου πάνω-κάτω και το "funk" στοιχείο αυτού που ο ίδιος περιγράφει ως pitch-black-techno-war-funk είναι τόσο σημαντικό όσο οτιδήποτε άλλο, ενώ τα κομμάτια του περιέχουν μια υγιή δόση αυτού που κάποιος θα χαρακτήριζε bump'n'grind (χτύπημα και διάλυση), ακόμη κι αν η διάλυση αυτή φτάνει στο σημείο να καθίσταται αποπροσανατολιστική για τον ακροατή.

Ο ωμός, πηχτός ήχος και η γενικότερη παλιομοδίτικη αίθησή του, που θυμίζει ένα ηχοσύστημα που διαλύεται μέσα σε ένα βιομηχανικό κτίριο, ξεφεύγει από τον ορθόδοξο μινιμαλισμό, δημιουργώντας έναν μαζικό βόμβο, όμορφα σμιλεμένο πάνω σε βινύλιο, με μεσαιωνική αισθητική στις ετικέτες αυτού, προτείνοντας μία νέα βιομηχανική, προοδευτικά σκεπτόμενη διάθεση, εμβληματική για την παγκόσμια techno σκηνή.

***

Μαζί του θα εμφανιστούν ο ANFS των Modal Analysis και Vanila, με τον ήχο του που δίνει έμφαση σε ιδιαίτερους και παράδοξους ηλεκτρονικούς ήχους, ο 3.14 της Modal Analysis και Pi Electronics και ο Choronzon, γνωστός και ως Lee Adams, ιθύνων νους του Kaos London και label manager του Khemia.

***

LINKS:

• Ancient Methods:
LISTEN: https://soundcloud.com/ancient-methods
FOLLOW: www.facebook.com/ancientmethods1

• ANFS [Modal Analysis, Vanila]:
LISTEN: https://soundcloud.com/anifas
FOLLOW: www.facebook.com/anfs.mdl

• 3.14 [Modal Analysis, Pi Electronics, Mord]:
LISTEN: https://soundcloud.com/alxp
FOLLOW: www.facebook.com/3.14alxp

• Choronzon [Kaos London, Khemia]:
LISTEN: https://soundcloud.com/choronzonkaos
FOLLOW: www.facebook.com/choronzonkaos

*** 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: jim@thetemple.gr, +30 694 81 82 236 (Δημήτρης Κότσης)

Σχετικά άρθρα

Banner
Banner