ClockSound
Search
facebook twitter youtube rss instagram
Οι Wackelkontakt στο Boiler Athens στις 17 Απριλίου

Οι Wackelkontakt στο Boiler Athens στις 17 Απριλίου

Οι ανερχόμενοι Wackelkontakt φέρνουν το επιληπτικό psychotrap ήχο τους για πρώτη φορά στην Αθήνα και στο Boiler, αυτή την Τετάρτη 17 Απριλίου, σε μια συναυλία που οι λάτρεις του πρωτοποριακού ήχου δεν πρέπει να χάσουν.

 


Το τρίο των Eyal Lally Bitton, Marco Tomasin Milevski και Tomer Tea Damsky έχει ως έδρα του την Ιερουσαλήμ και δημιουργήθηκε κάτω από την ομπρέλα της Excessive Productions, μιας κολεκτίβας που εξερευνά τα όρια αλλά και την ίδια την ύπαρξη της κουλτούρας, κολεκτίβα της οποίας οι ίδιοι αποτελούν ιδρυτικά μέλη.

Με τον Eyal Lally Bitton στα visuals και τα electronics, τον Marco Milevski στα drums και τα electronics και την Tomer Tea Damsky στα φωνητικά και τα electornics, η μπάντα έχει σκοπό να δημιουργήσει μια ακραία οπτικοακουστική περιπέτεια.

 

 

Κάνοντας χρήση του εκάστοτε χώρου στον οποίο εμφανίζονται, οι Wackelkontakt παρασέρνουν το κοινό σε μια εμπειρία στην οποία καλείται να ανακαλύψει εκ νέου τις αισθήσεις του, να αμφισβητήσει την ίδια του την συνείδηση, να χάσει τον εαυτό του στη στιγμή και να επιστρέψει σε αυτόν ως μέλος της ομάδας που αποτελεί εκείνη την ώρα με τους γύρω του. Τα πάντα τίθενται κάτω από επίθεση και κριτική. Το αποτέλεσμα αυτό, οι Wackelkontact το επιτυγχάνουν χειριζόμενοι τον ήχο, τον χώρο και το φως. Η φωνή της Damsky παίζει με τις συχνότητες και της ποιότητες, εναλλασσόμενη ανάμεσα στην κλινική γλυκύτητα και το ουρλιαχτό από την κόλαση, ο Milevski στα drums προσφέρει το ρυθμικό μηχανικό υπόβαθρο και ο Bitton φροντίζει για μια οπτική εμπειρία καθ’ όλα ανησυχητική.

 

news/170419-wackelkontakt-announcement/170419-wackelkontakt-announcement-01.jpg

 

news/170419-wackelkontakt-announcement/170419-wackelkontakt-boiler-announcement-03.jpg

 

Όλα αυτά, δεν μπορούν παρά να εγγυηθούν ότι οι θεατές θα αντιμετωπίσουν μια οπτικοακουστική πλημμύρα για την οποία θα πρέπει να αποφασίσουν επιτόπου αν θα αφήσουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί ή θα αντισταθούν, ενώ η ένταση, η πολλαπλότητα και η υπερβολή θα συναντούν το psychotrap και το noise.

Η συναυλία θα είναι η πρώτη που θα δώσει το συγκρότημα, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής Flat Earth Spring Tour 2019. Πέρσι κυκλοφόρησε το πρώτο του album “De Point”, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

 

news/170419-wackelkontakt-announcement/170419-wackelkontakt-boiler-announcement-02.jpg

 

Tην συναυλια θα ανοίξουν οι ΑΛΚΜΑΝΟΣ 8  (Polyscope). Ο ήχος τους είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μίξη χιπ χοπ,  πανκ και synth pop. Αποτελούνται από τους Κορίνα Γαλλίκα (φωνητικά, στίχοι), Νίκος Τσώλης  (φωνητικά, στίχοι, synths), Γιώργος Μαρκάκης (drum machine, synths), Παντελής Πιλάβιος (κιθάρα, synths).


Διαβάστε την ανακοίνωση της παραγωγής:

 

WACKELKONTAKT (IL)

ΑΛΚΜΑΝΟΣ 8 (GR)

LIVE @ BOILER


WACKELKONTAKT (Excessive Productions, Studio Straus)

Launching their anticipated Flat Earth Spring Tour the epileptic psychotrap spectacle from Jerusalem lands in Athens to cuddle you in a mindblasting set of audiovisual disappearance. Post-orientalist songs, crashing beats, weird glances and one mysterious guest.

http://bit.ly/wk_pad_thai
http://bit.ly/porco_dio
http://bit.ly/ppmmy_live

ΑΛΚΜΑΝΟΣ 8 (Polyscope)

Φικησίας, Αλεξάνδρας, Φλομαρίας, Αργοστόλι, Όλοι, Πονάει, Αλλά, Σφυριά, Βόμβες, Αχινός, Λευκοθέας, Αντιστάσεις, ΙΚΑ, Σόνια, Μπουκώνω, Λερώνω, Χώμα, Διακόπτης, Εφηβικά, Σπρέι, Συνθέσεις, Κοινόβιο, Μικρόβιο, Πειράζει, Γκάζι, Πάντα, Απαντώ, Μελαγχολώ, Κομήτες, Μούτρα, Πάρτι, Φόρμες, Ποιότητες, Φύκια, Γάλα, Τάμα, Μνήμη, Σκατά, Σύννεφα, Δόντια, Αλκμάνος 8

Graphics: Korina Gallika

Suggested Donation 5e.

The show starts at 21:00 and will finish at 23:20 with respects to the neighbourhood. Be there early!

 

Σχετικά άρθρα

Banner
Banner